Aanbod

Aanbod

Met vertrouwen jouw richting kiezen

Herken jij het gevoel dat je niet weet wat je nou wil? Zo’n onbestemd gevoel dat al een tijd aan je knaagt. Er mag iets veranderen in je leven, in jou, maar alleen kun je de vinger niet precies op de zere plek leggen. Je draait maar rondjes in je hoofd en komt niet verder.

Samen komen we verder

Door samen in gesprek te gaan, halen we alles uit je hoofd wat erin zit. Je verlangens, je twijfels, je gedachten, de beren op je weg. Om terug te keren naar je gevoel. Je ontdekt wat je graag wilt en wat je tegenhoudt om stappen te zetten. 

Tijdens de sessie kijk je bij jezelf naar binnen en geef je woorden aan wat al zo lang aan je knaagt én wat je graag wilt. Samen kijken we hoe jij de stappen zet die nodig zijn om te bereiken waar jij naar verlangt. 

Alle wijsheid zit al in jou. Diep verstopt. Samen gaan we het vinden!

Hoe kan ik je helpen?

Je start altijd met een basispakket. 4 Sessies van maximaal 1,5 uur waarin we praten en de oefeningen doen die jou vooruit helpen. De sessies zijn face-to-face omdat we dan het beste kunnen verbinden. 

BASISVERLENGING
€400,-€112,50 per extra sessie
4 sessies
Op locatie in Bleiswijk
Maximaal 1,5 uur
Tussentijds huiswerkopdrachten 
Zelfportret ter afsluiting

Stralend op de foto

Tijdens de sessies werk je hard aan jezelf. Om het beste uit jezelf en uit je leven te halen. Jouw stralende ‘ik’ wordt stap voor stap meer zichtbaar. Als fotografe geef ik je graag een extra cadeau aan het einde van het traject: een foto van jou. Stralend zoals je bent!

Het is niet verplicht, maar een cadeau dat ik je graag geef.

Wat anderen hebben ervaren

‘Minder strijd met m’n zoon’

‘Het heeft mij geholpen om een manier te vinden hoe ik echt een gesprek met mijn zoon kan aangaan, zonder strijd. Hierdoor zijn we uit de negatieve spiraal.’ 

E., 40 jaar

‘Zetje gekregen voor nieuwe stappen’

‘Door de coaching van Annie heb ik mooi het zetje gekregen dat ik nodig had. Door de vragen van Annie kon ik alles goed op een rijtje zetten en daardoor inzien welke stappen ik kon gaan zetten. Ik ga een opleiding volgen en dit daarna inzetten binnen het onderwijs waar ik werk.’

M., 38 jaar 

‘De waarheid onder ogen komen’

‘Ik kreeg veel inzichten en ben erg gegroeid. Annie durft uit te spreken, te benoemen en te checken. We kwamen echt tot de kern, waar ik elke keer tegenaan loop.’ 

E., 47 jaar